Istoria Loctite
Povestea continua


De peste 50 de ani, Loctite a excelat ca lider global in solutii adezive fiabile. Portofoliul de produse este disponibil in peste 80 de tari din intreaga lume si se distinge prin viteza, rezistenta, durabilitate si usurinta de utilizare.

Consumatorii din intreaga lume se bazează pe Loctite pentru solutii de lipire rapide, puternice si durabile. Angajamentul nostru continuu de cercetare a nevoilor consumatorilor si a tehnologiilor inovatoare continua sa ne faca lideri de piata la nivel mondial in industria adezivilor.

2016

2016 Relansare gama completa Super Glue: design nou si formula lichida acum rezistenta la apa, socuri si temperaturi (de la -50 ° C pana la + 120 ° C)!

2014

Relansarea gamei Power Flex. Formula puternica si flexibila. Vizual de imapct: omul lipit cu capul in jos.

2012

Relansarea brandului: gama Loctite Super Glue Lichid este imbunatatita cu rezistenta mare la umiditate

2010

Lansarea gamei Super Glue Power Easy cu un timp de lipire mai mare, care permite repozitionarea elementelor.

2008

Lansarea primului adeziv instant flexibil, cu formula Power Flex

2006

Relansarea gamei de Super Glue Lichid cu formula rezistenta la socuri mecanice.

1997

Constructorul german Henkel a achizitionat Loctite Corporation.

 

 

1975

Loctite comercializeaza super glue ca o substanta care nu numai ca satisface necesitatile industriei, dar, de asemenea, satisface nevoile consumatorilor care au nevoie de adeziv pentru reparatii casnice,

 

1968

Loctite Corporation a intrat pe piata auto.

1960

Pana la 1960, vanzarile au atins cifra de 1 $ milion. Loctite a dezvoltat prima sa strategie de marketing: "Noi nu vindem doar o sticla de lipici, vinde un sistem", subliniind rolul esential Loctite in intretinerea si longevitatea masinilor industriale.

La începutul anilor 1960, o echipa de oameni de stiintă au descoperit cianoacrilatii, care au fost apoi dezvoltati sub marca Loctite. Aceasta baza de acril revolutionara, acum cunoscuta sub numele de super glue, lipeste instantaneu majoritatea suprafetelor si a materialelor.

1953

1953 La toate tipurile de masini frecarea provoaca uzura, slabind piulitele si suruburile.  Aceasta situatie a fost mult timp acceptata ca o problema de nerezolvat pana cand chimistii, tata si fiu, Dr. Vernon Krieble si Robert Krieble, au inventat adezivul anaerob in laboratorul de la Trinity College, Connecticut.

Aceasta rasina unica, adaugata la piulite si suruburi, umple golurile mentinandu-le in siguranta.  Odata ce a dezvoltat adezivul pentru piata comerciala, Krieble a lansat compania American Sealants.